Pijnklachten horen niet in de keuken. 

Werk ergonomisch en maak koken weer leuk!

groei

Duurzaam werken

groei

Hogere productiviteit

groei

Lager ziekteverzuim

Gemiste kans?

Keukenpersoneel langer dan 1,80 meter heeft vaak last van chronische nek- en rugklachten door te lage werkbladen.

Met als resultaat ziekteverzuim en op termijn uitval
van de medewerker en torenhoge kosten voor de werkgever. 

Doordat de rugpijn en nekklachten chronisch zijn duurt het ziekteverzuim langer dan gemiddeld. 
Elke dag dat de medewerker afwezig is kost minimaal €300,-.

En zie maar eens vervanging te vinden in deze arbeidsmarkt. 

Dan hebben we het nog niet gehad over het verlies in kwaliteit en snelheid...

Ergonomisch werken
Win-win!

Deze klachten help je oplossen door de snijplank naar een hoger niveau te brengen,
zodat er ergonomisch gewerkt wordt en de fysieke overbelasting verlicht wordt. 

Professionele, snelle en veilige verlichting zonder de keuken te verbouwen of te grijpen naar pijnstillers!

De medewerker blijft duurzaam inzetbaar, is productiever en verzuimt minder vaak. 

En dat creëert een win-win voor de medewerker én de werkgever. 

Makkelijk & snel

in gebruik en onderweg!

Wat zijn de ervaringen? 

"Fysiotherapie hielp niet meer en pijnmedicatie wil ik niet. Dit is zo'n verlichting van m'n nekhernia. Ik ben fan!"
Doreen (1,83 m)
Catering medewerker 
"Sinds ik de snijplankverhoger gebruik merk ik echt verschil. Stuk minder last van mijn rug!"
Sander (1,95 m)
Chef-kok 
"Geweldige uitvinding! Had mij veel rug- en nekklachten kunnen besparen. Nu help ik lange leerlingen ergonomisch werken."
Jan-Willem (1,98 m) 
Docent en voormalig chef
Image description

Duurzaam werken

Wist je dat het wettelijk verplicht is ergonomisch te kunnen werken?
Dat is niet voor niks!

Als je jouw rug en nek overbelast kan dit chronische pijnklachten tot gevolg hebben, die het werk minder leuk tot onmogelijk kunnen maken.  
De snijplankverhoger draagt bij aan een duurzame, gezonde carriere in de keuken.
Met maar liefst 10 hoogtestanden stel je 'm zo in op jouw perfecte hoogte. 

Hogere productiviteit 

Het is in menig onderzoek aangetoond: als je goed in je vel zit, werk je prettiger, sneller én blijf je langer op dezelfde plek werken. Zo werkt het ook in de keuken. 

Dit komt de productiviteit ten goede, omdat je het team, de keuken en het menu goed kent. Heel welkom in deze tijden van groot tekort aan professionals in de keuken!


Lager ziekteverzuim

Werken in de keuken is sinds jaar en dag te vinden in de top 10 zwaarste en meest stressvolle beroepen. We moeten er dus alles aan doen om de shifts zo aangenaam mogelijk te maken. 

Met de snijplankverhoger ontlast je de rug en nek dermate, dat het significant bijdraagt aan de fysieke gezondheid van de chef. Daarbij helpt het mentaal te weten dat de werkplek gezond is ingericht en dat de professional gewaardeerd wordt. Dit tezamen resulteert mede in een lager ziekteverzuim.

En dat is enorm nodig gezien het tekort aan goede chefs. Win-win!

lange chef

Sander Peetoom

Chef-kok

180% tevreden!

"Na bestelling duidelijke communicatie, vlotte levering en een keurig verpakt product. De snijplankverhoger is precies zoals omschreven: robuust, slipvast, goed verstelbaar, RVS en goed schoon te houden, kan ook tegen een stootje. Voel merkbaar verschil, einde werkdag een 
stuk minder last van mijn rug."

tevreden snijplankverhoger
Image description
snijplankverhoger review
Image description
Image description
€ 695,-
€ 399,- incl. verzendkosten binnen Nederland

ErgoCutting snijplankverhoger 

  • Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS en teflon
  • Geschikt voor standaard GastroNorm snijplank (535 x 325 x 15 mm)
  • Makkelijk verstelbaar in hoogte met 10 standen 
  • HACCP-proof
  • Staat als een huis
  • Anti-slip ondergrond
  • Onderhoudsarm en afwasmachinebestendig

Niet goed, geld terug binnen 14 dagen! 💸

ergonomische keuken
Image description